Huidverbetering op maat

Een stralende huid, ook op latere leeftijd?

Huidverbetering, huidverjonging, anti-aging, het is dé trend tegenwoordig.
Een mooie verzorgde huid, een jeugdige uitstaling, ook op latere leeftijd, Dat wil jij toch ook?

Mijn doel is om  je weer zelfverzekerd te laten voelen en te laten stralen, met een mooie gezonde huid.

Onze huid is constant aan veranderingen onderhevig. Diverse factoren zoals leeftijd, hormonen, stress, weersinvloeden, milieu, spelen hierbij een grote rol.

Vrouwen in de overgang

Naarmate men ouder wordt verandert er veel in de hormoonhuishouding bij vrouwen. De aanmaak van oestrogeen neemt af, de huid wordt minder elastisch , dunner en de stevigheid vermindert. De hoeveelheid hyaluronzuur daalt waardoor de huid steeds minder in staat is vocht vast te houden.
Het collageen in de huid neemt af, er ontstaan rimpels, lijntjes, en een slappere huid.

Een gezonde leefstijl, een dagelijkse skincare –routine in combinatie met de behandelingen kan het verouderingsproces vertragen en de beschadigde huid herstellen. Dagelijks gebruik van een SPF is een must.

Wil jij je huidprobleem aanpakken ?

Nice to Meet You kennismakingsbehandeling

We beginnen deze behandeling met een intake en analyse van de huid en bespreken we je wensen en verwachtingen.. Daarna ga je genieten van de behandeling met de speciaal op jouw huid afgestemde producten.

Na de behandeling ontvang je advies op maat voor de beste skincare -routine thuis tussen de behandelingen door. Een huidprobleem aanpakken, huidveroudering vertragen of je mooie huid behouden? Maak nu een afspraak

De behandeling: intake, huidanalyse, dubbele reiniging, peeling, masker en massage.


Tarief: € 75,-
Duur: 75 minuten