Over mij

Tanja van Eijk

De interesse in de beautybranche is al op jonge leeftijd ontstaan. Na de kappersopleiding heeft Tanja werkervaring opgedaan in verschillende branches, maar de beautybranche wist altijd haar aandacht te trekken

Het persoonlijke contact met de klant, die ik mocht inspireren en adviseren naar de mooiste versie van zichzelf…daar lag mijn passie. Dit was het begin van een nieuw avontuur, een eigen beautysalon, speciaal voor vrouwen, Lavie beauty

Allround beautyexpert voor huidverbetering en beauty.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en masseur, daarnaast heb de opleiding tot gewichtsconsulent op HBO niveau afgerond. Ik weet wat er nodig is om jouw huid in topconditie te krijgen. Regelmatig volg ik trainingen, zodat ik op hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen.

Door de jaren heen en ik me steeds meer gaan specialiseren in behandelingen en producten gericht op huidverbetering en huidverjonging. Een huidprobleem aanpakken, huidveroudering vertragen of jouw mooie huid behouden?  Samen gaan we voor het beste resultaat.

Bij het realiseren van een mooie gezonde huid spelen meerdere factoren een belangrijke rol spelen. Een gezonde leefstijl, ontspanning, regelmatig bewegen, gezonde voeding en regelmatig een glas water drinken, dragen bij aan een mooie gezonde huid.