FIT Bodywrap

De Fit Bodywrap omhult je lichaam met infraroodwarmte, een technologie die de kerntemperatuur verhoogt en je lichaam van binnenuit verwarmt. Dit resulteert in verhoogde calorieverbranding, verkleining van vetcellen, vermindering van cellulitis en het afvoeren van gifstoffen. Het eindresultaat is een mooie, strakkere en gezonde huid, en bovenal, een meer ontspannen versie van jezelf!

Pijnverlichting is een extra voordeel voor degenen die te maken hebben met chronische pijnen, reuma, artritis of fibromyalgie. Wetenschappelijk bewezen heeft infraroodwarmte een gunstig effect op gewrichts- en spierpijnen.

Hoe werkt het?

Na een intake word je ingepakt in een speciale coat en geniet je 45 minuten lang van de Fit Bodywrap. Dit moment van ontspanning werkt nog tot 24 uur door.

Je verdient regelmatig tijd voor jezelf, vooral in deze hectische tijd. Kies daarom voor de Fit Bodywrapkuur bij LaVie Beauty Helmond, een effectieve, betrouwbare en comfortabele infrarood-behandeling met bewezen resultaat.

De Voordelen

Gewichtsverlies: Versnelt het metabolisme, verbrandt calorieën, vetcellen krimpen.

Pijnverlichting: Heeft een heilzame uitwerking bij het verminderen en beheersen van chronische pijnen, reuma, artritis en fibromyalgie.

Wellness van lichaam en geest: Diepgaande ontspanning, verlaging van stressniveau, verbetering van slaapkwaliteit. Verhoogt het gelukshormoon serotonine voor een algeheel gevoel van welzijn en geluk.

Spierherstel: Versnelt spierherstel, verbetert flexibiliteit, verhoogt uithoudingsvermogen en verlicht spierpijn.

Anti-veroudering: Helpt bij de opbouw van collageen bindweefsel, verbetert elasticiteit van de huid, en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Vermindering van cellulitis: Herstelt collageen, bestrijdt cellulitis, en vermindert striae of striemen.

Ontgifting: Helpt bij het opnieuw in balans brengen van de spijsvertering.

Huidverzorging: Reinigt poriën, verbetert teint en structuur van de huid.

De producten

Tijdens de behandeling: Gebruik van de Fit Booster Spray, die tot 3,5 cm de huid doordringt en cellulitis vermindert, verstevigt en de huid strakker maakt.

Na de behandeling: Voor thuisgebruik adviseren wij de Fit Radiance Complex, een bodylotion die zorgt voor hydratatie, verbetering van de huidtextuur en preventie van cellulitis. Een huidverjongende formule die je zal omarmen!

Boek nu jouw Fit Bodywrap kuur bij LaVie Beauty Helmond en omarm een stralende en gezonde huid!