PRX-T33 No-Needle Biorevitalizer

PRX Therapy is een No-Needle- Skin-Booster met direct zichtbaar resultaat. 

Dit unieke Pro-Age Concept is ontwikkeld op de biologische behoeften van de huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling van de huid te herstellen.

De behandeling stimuleert op een natuurlijke manier de huidvernieuwing.

Actieve Ingrediënten worden zacht in de huid gemasseerd, zonder injectie, en zorgen voor een diepe hydratatie. De fibroblasten worden gestimuleerd tot het vormen van nieuw collageen en elastine. De natuurlijke glans van de huid hersteld en ziet er direct stralend en stevig uit. 

Skin Booster

Een belangrijke afspraak, feestje of snel even die vermoeide doffe huid herstellen? 

De PRX-T 33 behandeling geeft je huid een echte boost, met direct zichtbaar resultaat, al na de 1e behandeling. De huid ziet er gladder en steviger uit en heeft een mooie natuurlijke glow

Anti-aging

Voor de behandeling van de verouderde en verslapte huid bereik je een optimaal resultaat met de PRX-T33  in kuurverband. Na een kuur van gemiddeld 3 tot 5 behandelingen, 1 x per week, verbetert de huidkwaliteit waardoor rimpels en verslapping zichtbaar zijn verminderd. De huid is gladder voller en steviger. Het resultaat houdt 6 tot 8 maanden aan.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid iets roder zijn en na een aantal dagen kan er een lichte schilfering opreden. De WIQo thuisproducten helpen de huid te herstellenen te verzorgen na de behandeling en versterken tevens het effect van de behandeling. Na de behandeling krijg je samples van de producten mee naar huis.  Bescherm de huid tegen direct zonlicht met een SPF 50.